lørdag 14. november 2009

Fantastisk hårshow på Radisson Blu,Trondheim

(Oi), (Oi) for et hårete show!

Lørdag 14.nov var det duket for hårshow i særklasse på Radisson Blu i Trondheim. Det var både presentasjoner fra salonger og konkurranseklipp (Jule-cup 09). Både herre- og damemodeller var trimmet fra top til tå før de gjorde sin entre på cat-walken. Dette ble et fantastisk flott skue for en fullsatt sal.
Salong (Oi) fra Trondheim (v/City Syd) hadde lagt opp til et fantastisk mediashow som varte i ca 20. min. De stod selv for regi og fremføring med rå musikk, røyk, bakgrunnsbilder og visninger av modeller og hårpleie. Eg meget godt gjennomført show med god regi og timing som fortjener all ros og ære. Uten grundig og iherdig arbeid samt godt teamwork hadde ikke dette vært gjennomførbart. De frivillige modellene var rett og slett delikate fra topp til tå.
Salongen (Oi) hår og velvære kan godt rose seg med terningkast 6. Gamle mor var særs imponert over det som ble presentert.
Takk til alle som gjorde dette til en hyggelig opplevelse for oss!
Lykke til alle sammen i den tøffe og kreative klippebransjen. Stå på.
Foto: KTL
Hele showet ble tatt på på video. Håper det ble bra.
Her noen bilder fra salongens modeller.


En meget fornøyd Jeanett fikk som fortjent stor applaus for sine prestasjoner!

4 kommentarer:

 1. Bra måtte det ha vært, mor pratet ikke om annet på telefonen tidligere i kveld.
  Næste år stille æ som frivillig modell i klassen for hentesveis....

  Prebers

  SvarSlett
 2. detta showet va genialt!! mere, meeeeere :D

  SvarSlett
 3. supert Preben. Da kaller vi sveisen for Striking Caddys. Slår sikker an i Trøndelag. Tror jeg legger ut bildene fra frisørkonkurransen på Fuglebloggen. Mye sidensvans og toppender.
  Men artig...du verden.

  SvarSlett
 4. Savner virkelig noen herrelige modeller,stiller med eget neste år,Leinhardt`s Hair&Flass,skurkostens venner,Ser helt topp ut dette,gøy for gammel og ung,,well done,Jeanett!!!!
  broren

  SvarSlett