onsdag 28. oktober 2009

Praktfulle Snøhetta

View from Dovrefjell. Synstest
Se om du kan la blikket hvile på Snøhetta i 25 sekunder? Fint om du klarer dette, men dersom du ikke mestrer dette så fortvil ikke. Da har jeg nemlig oppnådd mitt budskap om dagens reklame for Peugeot 607, HDI, 2,2 diesel med automat og skinnseter. Dette flaggskipet fikk god reklame fra oljesheikbyen Haugesund, via Haukelifjell, Oslo City, Dovrefjell, Gata, inntil den gikk inn for landing i Stjørdal City og Halsenveien 1. Denne Concorden er et vannvittig rå prakteksemplar med fransk kjøreglede ingen er i nærheten av å produsere. Sliter jeg ut motoren er jeg lovet ny!
Foto: BBC,KTL, Bird Gallery
Sponsor: Air France, Discovery Channel, Animal Planet og Optikerkjeden Grå Stær.



8 kommentarer:

 1. Desverre klarte du ikke testen, men jeg håper at du nå skjønner at fjell er fjell og Peugeot er bil. Lyst på en prøvetur?

  SvarSlett
 2. WOW, nice car dad :D:D Gratulerer!

  SvarSlett
 3. Gratulere med ny bil pappsn! får håp æ ikje blir bilsyk i den hærre:)

  klem Malenski

  SvarSlett
 4. du har vel aldri blitt flysyk Malen hi hi hi.

  SvarSlett
 5. Nok en fransk klassiker har flyttet inn i Halsenveien ser jeg. Ser er ut som ett flott eksemplar og vil sikkert glede gammel som ung.
  Gratulere så mye

  Prebers

  SvarSlett
 6. Vess den e stjælt i mårratili, så e d kanskje æ som har stjælt den :P Må rån litt, å kjik på guttan :D

  SvarSlett
 7. Men i h----- har du vinni pæng,du sjokkere,hi du aldri sett en mondeo med istind som bakgrunn.Du har vel kjørt gammeln oppi stokkhaugan så jeg har noe å kjøre med i helga.Gratulerer veldig,dette va bra ,kjempebil.
  brorinj din

  SvarSlett
 8. Vasker og shiner gammeln i morgen. Kan sette den på HellSenter el Rica og legge nøkler på bensinstasjoner eller noe sånt. vi snx om det i morgen. Vi drar fredagsmorgen kl 0900.
  Ta med LapTop. Jeg har aktivt mobilt bredbånd. Jeanet hi laptopen.

  SvarSlett