fredag 14. august 2009

RENNEBUMARTNAN 2009. Glimt fra fredagen

RENNEBUMARTNAN, fredag den 14. august.Tross overskyet og surt vær var det et yrende liv både på uteområdet og ikke minst i husflidshallen. Martnan er skreddersydd for godt utsøkt handverk og det er moro å se så mange kreative kunstnere både som amatører og profesjonelle. Spisetelt, sang og underholdning skapte en fin atmosfære på martnaens første dag.
Foto: KTL
Norges ledende treskjærerverksted Brødrene Bjørndalseter på Oppdal var godt representert.
Vi kjørte også en tur til Oppdal og besøkte firmaet verksted. Disse gutta er helt rå på treskjæring. De er enda ikke ferdig med hytta til Kjell Inge Røkke.
http://www.bjorndalseter.no

Trivelige handverkere på egen stand i husflidshallen. Jan-Arne Ervik fra Fannrem (treprodukter) og knivmaker Ola Rindal (Kniv-Ola) fra Fannrem.

Knivmaker Ola Rindals flotte knivprodukter på rekke og rad.

Dreieprodukter med flott lakkert dekor.

Stjørdalingen Ove Øverkil vakte oppsikt med sine flotte malerier. Han fortjente en plass i denne hallen. Hans bilder bærer preg av gult lys og varme.

Ris og rirkuler selger bra på Berkåk. Her er mange arbeidstimer nedlagt.

Kreativ veggpynt. Helt supert. De finnes i skogen og er i utgangspunktet helt gratisSmart dame iført selvlaget kjole sydd sammen av slips. Helt perfekt. Likeledes hadde hun samlet vinkorker og limt de inn i en gammel vindusramme.

Kunst og pynt laget i støpt og formet glass blir det mer og mer av. Mange farger og fasonger å velge mellom. Dette er blitt en populær jentehobby.
http://www.rennebumartnan.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar