torsdag 2. juli 2009

HURRA ! Da er gamle captain fri som en fugl !

Hurra, gammelkapteinen er nå blitt pensjonist og dimmitert fra de væpnede styrker !
Kontorgutta bad på kaffe på lunchrommet idag, men i 30 varmegrader sitter selv ikke en veteran inne. Av erfaring har man det ikke mere artig enn den galskapen man lager selv. Derfor...ville jeg minnes denne dagen og gjøre noe helt sprøtt. Jeg pakket sekken med en kyllingwrap, 4 flasker med saft, kniv, kamera og kikkert. I shorts og boots ville jeg gå til toppen på Strætesfjellet. I bakhodet hadde jeg vel planer om en liten fuglesafari på denne noe spesielle dagen. Oppover i bratta gikk det og etter 1 time og 30 min var jeg til topps. Akkurat da jeg så varden fikk jeg full velkomst av en flott Heilo som merkelig nok hadde timet dette på militært vis. Jeg tok av meg sekken og da ble det overflyging av en Rødstilk så det hele ble komplett. Med frisk fjelluft i ansiktet så jeg ned på min gamle og fine arbeidsplass Værnes. Dagen ble avsluttet med litt spredt orden rundt et tjern med smålom. Tenkte å gå ned men det ble løping med sekk slik en veteran og infanterist skal gjøre. Jeg var superfornøyd med dagen. Alt for Norge.
Foto: Ego.

3 kommentarer:

 1. Pensjonister er noen rare vesen som sort sett lever i skogen. De er svært aktive på dagen og sjeldent å se på natterstid. Pensjonister lever i hi, grotter, trær, og ellers steder der dem har tak over hodet. Kjennetegn er at de sjelden er mer enn 1.75 høy og 80 kg. De har en velbygd, men velbrukt kropp og grått/hvitt hår.
  De lever av det naturen og samfunnet rundt dem byr på, for eksempel et polarbrød og en kopp me varm te.
  Pansjonistene er som regel stolte over sitt arbeid og engasjement for andre rare vesen. Pansjonister har stor respekt for hverandre og di unge vesnene digger Pansjonistene.


  GRATULERER SÅ MASSE MED PANSJONIST-TILVÆRELSEN PAPPA:D DET ER NÅ LIVET BEGYNNER, LEVA LIVET:D
  vÆR STOLT AV DEG SELV OG DITT ARBEID, FOR DET ER VI!
  VI ER GLAD I DEG SUPER-PAPPA!

  SvarSlett
 2. Hi hi. Tusen takk for fint innlegg supergirl. Godt og artig skrevet. Ja det er mange rare dyr i skogen og ikke minst pensjonister. Rart ord i grunnen. Skulle heller ha kallt dem megakonger eller noe slikt.Vel vel, jeg tror på en fin og hyggelig tid fremover med trygd og fri hver dag, med andre ord en supertilværelse :-)

  SvarSlett
 3. Velkommen etter brutter,ja det er en stor overgang,artig i starten men kan ta litt på etter hvert,.Du har vel aldri vært plaget med å ikke ha noe å gjøre,så du har en stor fordel der,kos deg i den nye tillværelsen og pass på kroppen.Prates til uka.

  SvarSlett