mandag 22. juni 2009

Roar tok på seg "loffer"-rollen på en mesterlig måte


Den store Museumsdagen i Stjørdal, søndag den 21. juni.
Jeg var aldri i tvil om at Super-Roar skulle klare dette også. Med god porsjon av initiativ, krativitet og godt humør kan man skape liv og røre utnom det vanlige. Denne gangen skulle Roar og Gunda spille rollen som, "loffere" i selveste museumsparken. Motivet var å presentere hantverket "taterarbeid" noe som både Roar og Gunda behersker. De fletter kurver, lysholdere, engler av blomsterstreng uten noen form for mikkmakk. Det er bare flittige hender og øye som ser som kan skape dette. Begge har rikelig av dette og da blir det både artig og "bærre lækkert".
Til og med glimtet i øyet var på plass. Roar satt inn sitt litte ekstra med å spille musikk fra en gammel sveivegrammofon.
Utkledd som "omstreifere" satt de under storlønna i strålende sommervær og puplikum var selvsagt svært så fornøyd. Som en god hantverker hadde Roar også med seg selvlagte kniver av beste kvalitet. Som lønn for sin insats ble de kåret til dagens "beste stand".
Gratulerer.

3 kommentarer:

 1. Hei der Captain ;)

  Så flott en reportasje dette var da, skulle bare stikke innom deg og si at du kunne beskue din venn Roar inne hos meg jeg da,)Og så finner ejg oss begge inne hos deg...Hihi

  Vi har det gøy, viktig det ikke ta seg selv så høytydelig!

  Hihi, ha en flott midtsommeruke!

  SvarSlett
 2. Nydelig!

  Kult bilde:D

  SvarSlett
 3. hei,det var en vellykket dag på for taterfølget på Den store museumsdagen

  SvarSlett